Iată când se pot depune reclamații on-line la Protecția Consumatorilor

128
Iată când se pot depune reclamații on-line la Protecția Consumatorilor - iatacandsepotdepunereclamatiionl-1649234281.jpg
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) face demersuri permanente pentru îmbunătățirea modalităților de comunicare cu publicul larg, folosind toate pârghiile pe care le are la îndemână pentru a fi cât mai aproape de consumator și de nevoile sale, se arată într-un comunicat de presă.


Astfel, în prezent se derulează o operațiune importantă de dezvoltare și modernizare a sistemului de depunere a reclamațiilor online către structurile teritoriale ale ANPC.


În acest context, începând de la data 6 aprilie 2022, ora 0.00, până la finalizarea acestor lucrări, formularul de reclamații on-line, disponibil pe site-ul www.anpc.gov.ro, va putea fi utilizat de consumatori după următorul program: de luni-vineri, între orele 8.00-16.30.


Măsura este necesară pentru ca lucrările începute să se poată derula într-un termen optim și să se poată realiza testările necesare platformei online, care să permită funcționarea ei în parametrii prevăzuți. 


Pagina a fost generata in 0.3527 secunde