Atenție, se majorează tarifele privind inspecția de siguranță rutieră!

205
Atenție, se majorează tarifele privind inspecția de siguranță rutieră! - atentiesemajoreazatarifele-1665163576.png

Articole de la același autor

Statul are o foame nestăvilită de bani și pune o presiune tot mai mare asupra populației și agenților economici. Iată, Ministerul Transporturilor intenționează să modifice:

- tarifele pentru efectuarea evaluării de impact asupra siguranţei rutiere, a auditului de siguranţă rutieră, a inspecţiei de siguranţă rutieră;

- tarifele privind onorariile cuvenite auditorilor de siguranţă rutieră pentru activităţile prestate;

- destinaţia sumelor provenite din încasarea acestora.

Ministerul își motivează intenția de a majora tarifele prin faptul că de la data de 8 septembrie 2016, când au fost stabilite, au fost creșteri semnificative privind: prețurile carburanților, asigurărilor, cursul de schimb valutar lei-euro, câștigul salarial mediu brut lunar pe economie și costul utilităților. Tarife practicate de către Autoritatea Rutieră Română pentru efectuarea auditului de siguranţă rutieră şi evaluării de impact asupra siguranţei rutiere pe drumurile publice, precum şi tarifele privind onorariile cuvenite auditorilor de siguranţă rutieră pentru activităţile prestate au fost modificate în funcție de componentele infrastructurii rutiere. Ordinul de ministru care cuprinde majorările de tarife a fost pus în dezbatere publică. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6056 secunde