Sub egida Organizaţiei Maritime Internaţionale

Autoritatea Navală Română, gazda Cursului regional de pregătire a auditorilor

363
1
Autoritatea Navală Română, gazda Cursului regional de pregătire a auditorilor - 1-1711100153.jpg

Articole de la același autor

În perioada 20-22 martie 2024, Autoritatea Navală Română (ANR) a organizat, sub egida Organizaţiei Maritime Internaţionale (OMI), Cursul regional de pregătire a auditorilor din cadrul schemei de audit a statelor membre IMO-IMSAS.

Cursul a fost susţinut de către consultanţi din cadrul Organizaţiei Maritime Internaţionale, reunind reprezentanţi ai administraţiilor maritime din următoarelor state: Azerbaidjan, Georgia, Israel, Lituania, Muntenegru, Republica Moldova, Polonia, România, Turcia şi Turkmenistan.

„Scopul fundamental al cursului a fost acela de a spori capacitatea de auditare a statelor membre OMI, putând fi considerat un demers educaţional esenţial în evaluarea modului în care administraţiile maritime pun în aplicare instrumentele relevante ale OMI, contribuind totodată în mod eficient în asistarea administraţiilor maritime naţionale în derularea viitoarelor audituri IMSAS”, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, 22 martie, de Compartimentul Relaţii cu publicul din cadrul Autorităţii Navale Române.

Cursul face parte din Programul integrat de cooperare tehnică (ITCP) dezvoltat de organizaţie şi abordează nevoile maritime ale ţărilor membre OMI pentru o dezvoltare maritimă durabilă, servicii de transport maritim performante şi sigure, precum şi o protecţie eficientă a mediului.

„ITCP promovează dezvoltarea resurselor umane şi instituţionale în sectorul maritim, cu accent pe durabilitate, prin promovarea egalităţii de gen şi stimularea colaborării regionale şi a schimbului de expertiză tehnică. Totodată, asistă guvernele statelor membre OMI care se confruntă cu lipsa de expertiză tehnică şi resurse pentru a opera într-un mod sustenabil şi performant în industria transportului maritim”, menţionează sursa citată. 

Comentează știrea

Charlotte parker
25 martie

Numele meu este Charlotte Parker. Viața mea s-a întors!!! După 2 ani de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii, am avut chef să pun capăt, aproape că m-am sinucis pentru că ne-a părăsit când viața noastră începea să aibă sens. Am fost dezamăgit emoțional în tot acest timp. Datorită unui vrăjitor numit Dr.Ogaga Kunta, l-am cunoscut online. Într-o zi credincioasă, în timp ce răsfoiam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre acest vrăjitor. Unii oameni au mărturisit că și-a adus fostul iubit înapoi, alții au mărturisit că poate face o vrajă pentru a opri divorțul și, de asemenea, pentru a obține un loc de muncă bine plătit și așa mai departe. îl puteți contacta și pe adresa sa de e-mail ([email protected]). El este uimitor, am întâlnit și o mărturie specială, era despre o femeie pe nume Vera, ea a mărturisit despre cum și-a adus înapoi fostul iubit în mai puțin de 2 ani. zile, iar la sfârșitul mărturiei ei a renunțat la e-mailul lui. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. L-am contactat prin e-mail și i-am explicat problema mea. o săptămână mai târziu, soțul meu s-a întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem și mai fericiți ca oricând. Dr ogaga Kunta ești un bărbat talentat și nu mă voi opri din a-l publica pentru că este un om minunat. Dacă aveți o problemă și sunteți în căutarea unui vrăjitor real și autentic, încercați-l oricând, el este răspunsul la problemele dvs. din nou adresa lui de e-mail este ([email protected]) el este cel mai bun vrăjitor care vă poate rezolva problemele. 1) Vrăji de dragoste 2) Vrăji de dragoste pierdută 3) Vrăji de divorț 4) Vrăji de căsătorie 5) Vraja de legare 6) Vrăji de despărțire 7) soluție finală pentru ejaculatoină rapidă [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3424 secunde