Bursă, asigurări, producţie de armament. INFO economic

220
Bursă, asigurări, producţie de armament. INFO economic - 1-1716890302.jpg

Articole de la același autor

l Bursa de Valori Bucureşti a găzduit, marţi, 28 mai, deschiderea oficială dedicată listării companiei Premier Energy la bursă. Furnizorul de gaze naturale şi electricitate Premier Energy a derulat, în perioada 8 - 15 mai, o ofertă publică iniţială prin care a atras 695 milioane lei, fiind cel mai mare IPO derulat la bursă de o companie antreprenorială, în ultimii cinci ani. Preţul ofertei publice iniţiale Premier Energy a fost stabilit la 19,5 lei pe acţiune, ceea ce implică o capitalizare de piaţă de 2,4 miliarde de lei, a informat, pe 16 mai, compania.

l Unele service-uri şi firme de închirieri de vehicule practică preţuri excesive de reparaţie, astfel că despăgubirile care se plătesc pentru acoperirea acestor costuri nejustificate se suportă din primele plătite de către cei 10 milioane de şoferi, susţin reprezentanţii Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România. Astfel, cu cât costurile de reparaţie şi închiriere sunt mai exagerate, cu atât creşte povara pusă în sarcina şoferilor.

l Compania Marshall şi producătorul român Bluespace Technology plănuiesc să dezvolte rapid un prototip de soluţie containerizată militară şi să discute potenţialul de a înfiinţa o unitate de producţie în România. Cele două părţi au semnat un Memorandum de Înţelegere, document ce acoperă domeniile în care capabilităţile, produsele şi serviciile celor două companii se completează reciproc şi unde concentrarea lor în domeniul apărării şi al afacerilor poate fi extins împreună, pentru a oferi soluţii complete clienţilor militari. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9081 secunde