Bursă, turism, investiţii. INFO economic

240
Bursă, turism, investiţii. INFO economic - 1-1696151463.jpg

Articole de la același autor

l Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 1,5 miliarde de lei la capitalizare, respectiv 0,55%, săptămâna trecută, în timp ce valoarea tranzacţiilor cu acţiuni a scăzut cu 38,8 milioane de lei (-8,7%), în comparaţie cu săptămâna anterioară. Acţiunile Hidroelectrica au fost cele mai lichide titluri pe segmentul principal al BVB, cu tranzacţii de 87,4 milioane de lei, în timp ce preţul a consemnat o stagnare, în top trei tranzacţii ale săptămânii mai aflându-se titlurile OMV Petrom, cu 76,13 milioane de lei (-5%), şi cele ale Băncii Transilvania, cu tranzacţii de 66,53 milioane de lei (-2,81%).

l Aproximativ 45% dintre rezervările de toamnă ale românilor au fost făcute într-un oraş mare din România, precum Braşov, Bucureşti, Sibiu, Cluj-Napoca, semn că turiştii îşi doresc în continuare să se bucure de vacanţe, potrivit unei analize realizate de platforma Travelminit.ro. Trendul rezervărilor era în scădere după data de 15 august, însă, datorită condiţiilor meteo favorabile, turiştii au ales să călătorească şi în septembrie. În medie, durata pentru un city-break de toamnă în România este de două nopţi.

l Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a transmis Autorităţii de Certificare şi Plată din cadrul Ministerului Finanţelor, spre certificare şi rambursare, declaraţii de cheltuieli în valoare totală de 608 milioane euro. Declaraţiile de cheltuieli au fost transmise prin Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional şi Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman, se arată într-un comunicat de presă transmis de minister. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3591 secunde