Canale navigabile, turism, maşini electrice. INFO economic

362
Canale navigabile, turism, maşini electrice. INFO economic - 1-1718100638.jpg

Articole de la același autor

l Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanţa a găzduit vizita de lucru a unei delegaţii conduse de preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă. Din delegaţie a făcut parte şi vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Lucian Bode. Cu acest prilej, directorul general al ACN, Florin Goidea, le-a prezentat oaspeţilor caracteristicile companiei, datele de trafic înregistrate şi proiectele aflate în implementare.

l Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului realizează, în perioada 10 iunie - 15 iulie, o campanie de promovare outdoor a României în Hamburg, Berlin, Munchen, Frankfurt (Germania), prin colantarea a 625 de taxiuri, campanie ce se desfăşoară în contextul Campionatului European de fotbal. Prezenţa pe piaţa germană vine totodată şi în sprijinul touroperatorilor, agenţiilor de turism interesate şi companiilor aeriene ce desfăşoară deja o importantă activitate în această ţară.

l Peste 45.200 de maşini electrice circulă, în prezent, pe şoselele din România, dintre care aproape 5.000 de unităţi au fost înmatriculate în primele patru luni din 2024, conform unei analize de piaţă realizate de Lektri.Co, unul dintre cei mai importanţi jucători în domeniul mobilităţii electrice din România. Dacia Spring rămâne liderul achiziţiilor făcute de către şoferii români care au decis să folosească un vehicul electric, cu 1.490 de vehicule înmatriculate din ianuarie până la finele lui aprilie (30% din totalul maşinilor electrice înregistrate în 2024). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5322 secunde