Cererea pentru ofertele turistice early booking a crescut cu 40%

250
Cererea pentru ofertele turistice early booking a crescut cu 40% - cerereapentruoferteleturisticeea-1677427499.jpg

Articole de la același autor

În perioada 23 - 26 februarie 2023, pavilionul expozițional ROMEXPO a găzduit Târgul de Turism al României. În cadrul manifestării, Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) a fost prezentă cu propriul stand.

La această ediție, agențiile de turism au promovat ofertele de tip early booking pentru sezonul estival 2023, atât pentru destinații externe, cât și pentru litoralul românesc. De asemenea, agențiile au promovat și pachete turistice pentru Paște și alte oferte de primăvară.

ANAT a constat o creștere semnificativă, de 40%, a cererii pentru rezervările de tip early booking față de aceeași perioadă a anului trecut. Reducerile de tip early booking sunt cuprinse între 10% și 45%.

Printre destinațiile promovate cu oferte early booking se numără litoralul românesc, Grecia, Bulgaria, Turcia, Spania, Cipru, Malta, Tunisia și Egipt. De asemenea, agențiile de turism au oferit pachete turistice reduse cu până la 40% și pentru perioada Paștelui precum și alte oferte speciale.

La această ediție a târgului au participat peste 151 de companii, din 10 țări (Bulgaria, Cipru, Egipt, Grecia, Israel, Moldova, Polonia, România, Turcia, Ungaria), care au oferit reduceri de până la 50% pentru destinațiile populare, dar și promoții speciale pentru vacanțe de lux. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8567 secunde