Cinci mentorați în cadrul proiectului MENTORnet

329
Echipa proiectului "Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoria-tului Feminin - MENTORnet", implicit Elena Coandă, mentorul care va colabora în următorul an cu persoanele selecționate din partea de sud - est a țării în cadrul programului de mentorship, a decis lista finală a participantelor. Este vorba despre Luminița Monica Antonaru, Andreea Lungoci, Cristina Alina Manole, Luiza Beceanu și Silviana Dominte.

Elena Coandă a debutat în activitatea antreprenorială în anul 1997, iar acum are ca domenii de activitate IT, consultanță pentru proiecte europene și arhivare. A urmat o serie de cursuri de spe-cializare, recomandare pe care o face, de altfel, tuturor. Spune că în afacerea ei pune preț mai mare pe oamenii sănătoși și dornici să se dezvolte, decât pe resursele financiare.

"Rețeaua Națională a Mentorilor Antrepreneoriatului Feminin" este implementat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România în parteneriat cu Agenția pentru Implementarea Proiectelor și Programelor pentru IMM-uri și Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM-uri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2703 secunde