Compania "Oil Terminal" reduce săptămâna de lucru la patru zile

1273
6

Articole de la același autor

Consiliul de administrație al companiei "Oil Terminal" Constanța a luat decizia de a reduce săptămâna de lucru de la 5 la 4 zile, pe o perioadă de 60 de zile. Măsura îi vizează pe toți cei 1.178 de lucrători ai societății comerciale și a fost luată în scopul redresării situației economice. În ciuda problemelor financiare, compania va acorda prima de Paști. Consiliul a respins solicitarea sindicatului reprezentativ din unitate de a majora salariile cu 3,4%, respectiv cu rata inflației din 2011.

Comentează știrea

Crai de curte veche
14 februarie 2012
Bine ca a aprobat

A aprobat si plecarea sefilor? Wagner câu sotia in Anglia ?, si Popovici? Cheltuieli nene actionarul minoritar lasat balta. Cheltuieli sa fie. Ce face un semianalfabet ,vorbitor de limba de lemn in Anglia? Cheltuie banii societatii. Fraierii sa stea cuminti , actionarii ciocul mic ca acum este laq conducerea HOTIA =PROSTIA.

un negru pe plantatie
14 februarie 2012
bataie de joc

ESTE O BATAIE DE JOC DIN PARTEA ACESTUI OLIGROFEN WAGNER CARE NU ESTE CAPABIL DE NIMIC DOAR SA MINTA SALARIATII SI CULMEA UNII IL MAI SI CRED.NE MERITAM SOARTA DACA NU IESIM DIN STAREA DE VEGETATIE SI ACCEPTAM SA FIM UMILITI SI BATJOCORITI.AU NEVOIE DE BANI CA DE AER PDL-UL, VIN ALEGERILE SI BANII LUATI DE LA PROSTI VOR FI ALOCATI PENTRU POMENI ELECTORALE.PS.VOIAJ PLACUT IN ANGLIA WAGNERE SA AI GRIJA SA NU RACEASCA IONUTA CA ESTE FRIG LA LONDRA!

petrolistul suparat
14 februarie 2012
pdl

aprobarea CA-ului vine pe o estimare a conducerii de neindeplinire a indicatorilor economici si altfel WAGNER nu-si ia contractul de mandat, din cauza asta se va trece la saptamina redusa unde vor fi afectati salariatii cu peste 400 lei

petrolistul suparat
14 februarie 2012
pdl

banii strinsi se vor duce in cadouri electorale

3kpa
14 februarie 2012
Curiosul

Pentru Petrolistul Suparat si Negrul pe plantatie- par a fi doi retardati!

votati wagner consilier
15 februarie 2012
rahatu asta vrea sa candideze independent pt consilier local ?

Abia asteptam sa-ti lansezi candidatura, vor fi informati toti locuitorii votanti din oras, prin fluturasi in cutiile postale, afise in scarile de bloc, aparitii in presa locala si la TV,ca sa stie ce infractor le cere votul,cu dovezi si informatii de culise cu dedesubturile si furturile care le faci in forma continuata la Oil, ca nu te leaga DNA-ul mai repede, contractele, licitatiile, angajarile, toate le faci pe spagi uriase, comisioane, avantaje proprii. Lasa,ca ne vom ocupa noi personal de campania ta electorala,de tot ce trebuie sa fie lumea informata, sa nu se repete greseala cand prostimea l-a votat pe ex-directorul Lupu fara sa stie nimic despre el si l-au trimis in parlament,pe tine te vom trimite la inchisoare unde ti-e locu.Vei avea tu curaj,ca independent, sa dai ochii cu alegatorii prin piete,sau alte locuri publice? Nu credem,ca vom fi si noi acolo pe unde vei merge, in numar mare, si vom face o dezbatere,iar daca n-o s-o iei tu la fuga,mai discutam.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Descoperire macabră în curtea Oil Terminal
Pagina a fost generata in 0.3589 secunde