Constănţenii, invitaţi la TINIMTEX! Business şi shopping în avanpremieră - oferta estivală 2023

1025
Constănţenii, invitaţi la TINIMTEX! Business şi shopping în avanpremieră - oferta estivală 2023 - 1-1683634016.jpg

Articole de la același autor

Constănţeni, pregătiţi cardurile şi fiţi pe fază! Miercuri, 10 mai, se deschide o nouă ediţie a tradiţionalului târg TINIMTEX, unde veţi găsi cele mai noi creaţii din industria textilă, pielărie, încălţăminte, accesorii pentru casă. Dacă vă doriţi un frumos cadou de primăvară, faceţi un drum, mai ales în week-end, la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia.

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, începând de miercuri, 10 mai, şi până duminică, 14 mai, la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, o nouă ediţie a TINIMTEX, Târgul Naţional de Blănuri - Pielărie - Încălţăminte - Îmbrăcăminte.

„TINIMTEXT este cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei uşoare pe care îl organizăm începând cu anul 2000. Devenit deja o tradiţie pentru zona Dobrogea, târgul atrage la fiecare ediţie a sa sute de firme din întreaga ţară.

În cadrul TINIMTEX, producătorii ce prezintă la fiecare ediţie colecţii noi şi diversificate au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă. Vor fi nu mai puţin de cinci zile de vânzări directe, dintre care două de week-end”, a declarat directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Ruxandra Serescu.

Testarea unei pieţe extrem de dinamice, schimbul de experienţă utilă pentru cunoaşterea tendinţelor actuale ale pieţei, forma rapidă şi eficientă de a câştiga un procent din piaţă sau oferta de cazare prin Agenţia de Turism Expolitoral se numără printre avantajele participării la TINIMTEX 2023.

Târgul este structurat astfel: Pavilion Expoziţional parter - produse textile adulţi, îmbrăcăminte copii, confecţii din piele şi blană, tricotaje, lenjerie, home & deco, accesorii; Pavilion Expoziţional etaj - încălţăminte, marochinărie.

Programul de vizitare este următorul: miercuri, 10 mai - sâmbătă, 13 mai, orele 10.00 - 20.00; duminică, 14 mai, orele 10.00 - 16.00.

XXX

Serviciu nou în portofoliul CCINA Constanţa: Design Logo.

„Logoul este un element grafic ce poate îmbrăca forma unei litere, unui text, unei imagini sau chiar unei combinaţii a tuturor acestor elemente.

Orice afacere, indiferent de dimensiunea sa, trebuie să aibă un logo care să o definească. Acesta le transmite potenţialilor clienţi şi parteneri de afaceri primele impresii despre serviciile şi mărfurile pe care le oferă.

De aceea, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor, am adăugat în portofoliul nostru acest un nou serviciu”, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2826 secunde