Criptomonede, turism, gaze. INFO economic

164
Criptomonede, turism, gaze. INFO economic - 1-1681811677.jpg

Articole de la același autor

l Platforma de schimb de criptomonede Binance va colabora cu Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate în vederea sprijinirii luptei împotriva infracţiunilor financiare şi a finanţării terorismului. Programul de instruire este condus de lideri din echipa Binance Investigations, formată din cei mai experimentaţi foşti anchetatori de criptomonede din forţele de ordine ale agenţiilor specializate din UE şi SUA.

l Staţiunile turistice de pe Valea Prahovei au fost ocupate în proporţie de 75% cu ocazia sărbătorilor pascale, anumite unităţi turistice fiind la capacitate maximă (90-100%), iar altele la jumătate din capacitate (50-60%), a anunţat Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova. Totodată, Câmpina şi Breaza au fost ocupate în week-end-ul Paştelui în proporţie de 95%.

l Turcia a anunţat că începe să scoată gaze din Marea Neagră dintr-un perimetru descoperit în urmă cu doar trei ani. O parte ar urma să fie vândut în Europa, iar specialiştii spun că nu este exclus să ajungă şi în România. Turcii vor fora într-o zonă aflată chiar lângă perimetrul românesc Neptun Deep, pe care ţara noastră se chinuie de peste 15 ani să-l exploateze. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4988 secunde