De ce a preluat Paul Brânză atribuțiile directorului general al ANR

996
3

Articole de la același autor

Ieri a fost zarvă mare pe "Bursa știrilor"! Zvonul că Dumitru Catană, directorul general al Autorității Navale Române, a fost schimbat, fiind înlocuit cu Paul Brânză, s-a răspândit cu viteza fulgerului. 


Redacțiile care se respectă au început goana pentru confirmarea informațiilor. Dar ce te faci când telefoanele celor doi prota-goniști sunt mute ore în șir, iar de dincolo răspunde doar robotul: "Persoana apelată nu poate fi accesată pentru moment"? Cauți confirmarea la nivelele inferioare ale instituției. 


"Da, domnul Paul Brânză a preluat atribuțiile directorului general al Autorității Navale Române" - răspunde secretariatul. În ce condiții s-a făcut transferul de atribuții este un mister chiar și pentru oamenii instituției. Nu se știe dacă este vorba chiar de o schimbare din funcție ori de un interimat vremelnic. "De regulă, când are loc o schimbare la vârf, vine un secretar de stat din minister și ne prezintă noul șef" - spune un angajat al ANR.


În cele din urmă, enigma este dezlegată chiar de Dumitru Catană, care răspunde la apelul nostru: "Sunt în spital, în Bucu-rești. Am probleme cu spatele. Până reiau activitatea, Paul Brânză a preluat atribuțiile mele."


Comentează știrea

Mishu
5 iunie 2015
Cand scapam de dinozauri...?!?

Bai , acest Catana datorita IQ-lui cat numarul de la pantofi , nu a facut fatza in atatea incercari din viata sa: a fost mecanic pe nave , a trecut cu ajutorul unchiului in MI unde s-a facut de ras (si-au pus mainile in cap aiai din corpul de control al ministrului MI cand au venit la Constanta pe timpul cand era idiotul sef la IPJ...). Acum se da pensionar MI..., si incurca treburile la ARN. Ce plm nu-si vede de batranetile sale si bolile varstei (apropos de internarea in spital de acum). Vezi-ti mai impostorule de viata ta si lasa functiile de conducere , ca esti tare prost ! La ANR , totusi ar trebui o innoire la conducere , si nu iar dinozaurul PDL Branza , care ne amintim ca a adus prin madam Coval de la personal (o alta PDL-ista) , toate scursurile PDL-ului (precum si toate neamurile acestei muieri imbatranita in rautate si uratenie-nora sa este bine mersi in continuare pe o functie de sef serviciu , care nu are nimic de a face cu pregatirea ei de la fantomatica universitate Shaguna ...).

mishu 2
5 iunie 2015
A fost demis !

A FOST DEMIS PRIN ORDIN DE MINISTRU . Ce minciuni ca e internat ...?!

ppdd
18 iunie 2015
CEL MAI ONEST

NU MAI IMPROSCATI CU NOROI IN OAMENI CORECTI SI ONESTI ...ANRISTI HOTI SI CURVE ...ASA SPUNEA MATEI ...ASTIA SUNTE TI !!!

Articole pe aceeași temă

Joi, 30 Aprilie 2015
Stire din Economie : Nu distrugeți marinăria! (III)
Pagina a fost generata in 1.473 secunde