Depozitarul Central distribuie, începând de miercuri, 7 iunie, dividende pentru compania Oil Terminal

305
Depozitarul Central distribuie, începând de miercuri, 7 iunie, dividende pentru compania Oil Terminal - 1-1686120839.jpg
Depozitarul Central (DC) distribuie, începând de miercuri, 7 iunie 2023, şi până în data de 7 iunie 2026, dividende pentru acţionarii Oil Terminal, aferente anului 2022. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,003 lei, se arată într-un comunicat de presă transmis de DC.

Emitentul va utiliza serviciul naţional lansat de Depozitarul Central. Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 19.05.2023.

Acţionarii care sunt clienţi ai unui participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se efectuează astfel: prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari sau în numerar, la ghişeele bancare ale Băncii Comerciale Române din întreaga ţară.

„Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare-decontare şi registru”, precizează sursa citată. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.3768 secunde