Fermierii constănţeni pot depune cererile de plată pentru asigurarea recoltelor până pe 15 octombrie

212
Fermierii constănţeni pot depune cererile de plată pentru asigurarea recoltelor până pe 15 octombrie - 1-1692787220.jpg
Până la data de 15 octombrie 2023, fermierii constănţeni pot depune cererile de plată pentru intervenţia IS-V-03 „Asigurarea recoltelor”. Beneficiarii sunt producătorii, persoane fizice/juridice care asigură recolta plantaţiilor viticole cu soiuri pentru struguri de vin, se arată într-un comunicat de presă transmis redacţiei, miercuri, 23 august, de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) - Centrul Judeţean Constanţa.

Cererile de plată se depun pentru anul financiar 16.10.2023 - 15.10.2024 (anul producţiei 2023), la centrul judeţean APIA, iar în vederea aprobării sprijinului financiar, beneficiarii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii de eligibilitate, precum: să exploateze o suprafaţă cultivată cu soiuri de viţă-de-vie care produc struguri pentru vin, de minimum 0,1 ha; să fie înscrisă în Registrul plantaţiilor viticole suprafaţa de viţă-de-vie cu soiuri care produc struguri pentru vin, pentru care s-a încheiat poliţa de asigurare a recoltei; să fie declarată la APIA pe cererea unică de sprijin etc.

Toate informaţiile necesare se regăsesc pe site-ul APIA, în Ghidul solicitantului - Asigurarea recoltei plantaţiilor viticole cu soiuri de struguri pentru vin. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.309 secunde