Finanţe, agricultură, numismatică. INFO economic

157
Finanţe, agricultură, numismatică. INFO economic - 1-1710070388.jpg

Articole de la același autor

l Ministerul Finanţelor a atras 843,9 milioane lei, respectiv 190,5 milioane euro, valori însumând aproape 1,8 miliarde lei, prin prima ofertă primară de vânzare de titluri de stat pentru populaţie (Fidelis) derulată în acest an prin sistemele Bursei de Valori Bucureşti (BVB), se arată într-un comunicat de presă transmis de BVB. În cadrul acestei oferte, românii au plasat aproape 14.000 de ordine de subscriere atât pentru titlurile de stat denominate în lei, cât şi pentru cele în euro.

l Ministerul Agriculturii a organizat, la sediul SCDP Băneasa, conferinţa de închidere a proiectului „Realizarea platformei modulare robotice autonome ROBO-FERMIER”, susţinut cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020 (PNDR 2020) - Sprijin pentru înfiinţarea şi funcţionarea grupurilor operaţionale, dezvoltarea de proiecte pilot, produse şi procese în sectorul agricol şi pomicol. La conferinţă, au participat fermieri din sectorul pomicol, autorităţi publice, membri ai structurilor asociative din domeniu.

l Banca Naţională a României a lansat în circuitul numismatic o monedă din argint cu tema „270 de ani de la naşterea lui Gheorghe Şincai”. Preţul de vânzare este 490,00 lei, exclusiv TVA, inclusiv broşura de prezentare şi certificatul de autenticitate. Lansarea în circuitul numismatic a acestor monede s-a realizat prin sucursalele regionale Bucureşti, Cluj, Constanţa, Dolj, Iaşi şi Timiş ale Băncii Naţionale a României. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4527 secunde