În atenția producătorilor și achizitorilor de lapte

287
3
În atenția producătorilor și achizitorilor de lapte - inatentia-1396370631.jpg

Articole de la același autor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează ope-ratorii care achiziționează lapte, precum și producătorii deținători de cotă de lapte pentru vânzări directe că, începând cu data de 1 aprilie 2014, se depun declarațiile anuale privind livrările, respectiv vânzările directe, efectuate în anul de cotă 2013/2014.


Anul actual de cotă se încheie la 31 martie 2014, iar declarațiile anuale trebuie completate și depuse la centrele APIA până la data de 14 mai 2014, inclusiv, fără penalizări. Declarațiile trebuie depuse de către producătorii care dețin cotă pentru vânzări directe și de către operatorii care achiziționează lapte de la producători.


Producătorilor de lapte care nu depun în termenul legal stabilit declarația anuală privind cantitățile comercializate, li se aplică pena-litatea de retragere a cotei individuale de lapte la rezerva națională. Cotele individuale nu vor fi retrase dacă producătorii deținători de cotă vor transmite, până pe data de 21 iulie 2014, împreună cu declarația anuală și o justificare scrisă, datată și semnată, asupra imposibilității transmiterii acestei declarații în termenul legal. 


Pentru cumpărătorii de lapte care nu depun la termen declarația anuală privind cantitățile achiziționate, sunt calculate penalități pentru fiecare zi calendaristică de întârziere, începând cu data de 15 mai. Penalitatea reprezintă suma co-respunzătoare taxei datorate pentru o depășire de 0,01% din cantitățile de lapte care i-au fost livrate de producători pentru fiecare zi calendaristică de întârziere. Această sumă poate să fie cuprinsă între 100 și 100.000 euro.


În egală măsură, cumpărătorul de lapte care nu trimite declarația anuală riscă să piardă dreptul de a achiziționa lapte de la deținătorii de cotă, prin retragerea aprobării.


Comentează știrea

hermes handbags svizra
19 mai 2014
hermes handbags svizra

hermes paket zurück Stiri Economie : În atenția producătorilor și achizitorilor de lapte | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes handbags svizra http://www.melsvikgaard.dk/danmark-hermes-bags-birkin-tasche-online-9-3.html

MBT Ema Shoes
4 iunie 2014
MBT Ema Shoes

mbt shoes outlet usa Stiri Economie : În atenția producătorilor și achizitorilor de lapte | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Ema Shoes http://www.sacredhealingsignature.com/mbtonline/best-price-on-mbt-shoes-sale.asp

hermes shop wuppertal
4 iunie 2014
hermes shop wuppertal

hermes handbags malleries Stiri Economie : În atenția producătorilor și achizitorilor de lapte | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes shop wuppertal http://teamalfred.dk/images/policies-an-actual-hermes-shop-wuppertal-birkin-handbags.asp

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Februarie 2014
Stire din Economie : Crește suprafața agricolă irigată
Sâmbătă, 08 Februarie 2014
Stire din Economie : Importurile de lapte au crescut cu 62,4%
Pagina a fost generata in 0.6325 secunde