Micii românești, comercializați pe piața europeană începând din 25 iunie
Articole recomandate
Investiție majoră în Portul Constanța, printr-un parteneriat public privat cu investitori din Emiratele Arabe Unite
18 Aprilie 2024
CECCAR: Ediţia a doua a Concursului de cultură şi educaţie financiar-contabilă, la Liceul „Virgil Madgearu”
18 Aprilie 2024
Țițeiul kazah KEBCO, în topul cererii europene
18 Aprilie 2024
„Portul Constanţa a devenit cel mai important hub de distribuţie la Marea Neagră pentru Europa Centrală şi de Est”
18 Aprilie 2024
Comisarul Majestăţii Sale pentru Comerţ şi Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, vizită în Portul Constanţa
17 Aprilie 2024
Ministrul Transporturilor anunță schimbări majore la TAROM
17 Aprilie 2024
Comisia Europeană a publicat, joi, Regulamentul privind categoriile de carne și utilizarea anumitor aditivi alimentari în preparatele din carne, care va intra în vigoare din 25 iunie, și prevede, printre altele, fabricarea pastei de mici după rețeta originală și comercializarea micilor realizați din aceasta pe piața națională, dar și la nivel european, informează ministerul Agriculturii, printr-un comunicat remis, vineri, AGERPRES.
Decizia cea mai importantă privind dosarul autorizării aditivilor bicarbonat de sodiu și carmin la prepararea mititeilor românești a fost luată în data de 10 martie în Comitetul permanent pentru lanțul alimentar și sănătatea animală (SCFCAH), prin obținerea unui vot favorabil care permitea includerea aditivilor necesari pastei de mici în legislația actuală a Uniunii Europene.
Nu mai puțin de nouă state membre beneficiază de pe urma deciziei din 10 martie a SCFCAH, potrivit căreia au fost autorizați mai mulți aditivi pentru utilizare la prepararea anumitor produse, printre care și micii românești, scrie Agerpres.
Decizia cea mai importantă privind dosarul autorizării aditivilor bicarbonat de sodiu și carmin la prepararea mititeilor românești a fost luată în data de 10 martie în Comitetul permanent pentru lanțul alimentar și sănătatea animală (SCFCAH), prin obținerea unui vot favorabil care permitea includerea aditivilor necesari pastei de mici în legislația actuală a Uniunii Europene.
Nu mai puțin de nouă state membre beneficiază de pe urma deciziei din 10 martie a SCFCAH, potrivit căreia au fost autorizați mai mulți aditivi pentru utilizare la prepararea anumitor produse, printre care și micii românești, scrie Agerpres.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Luni, 10 Martie 2014
Joi, 20 Februarie 2014
Joi, 20 Februarie 2014
Miercuri, 19 Februarie 2014
Marţi, 18 Iunie 2013
Joi, 02 Mai 2013
Joi, 02 Mai 2013
Marţi, 30 Aprilie 2013
Luni, 04 Februarie 2013