Ministrul Sorin Grindeanu, la Constanţa. „Banii europeni, necesari pentru a dezvolta infrastructura mare de transport”

289

Articole de la același autor

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, participă, joi, 4 mai, la prima reuniune a Comitetului de Monitorizare a Programului Transport 2021-2027, eveniment care are loc la Hotel Del Mar din staţiunea Mamaia. 




„După buna gestionare a banilor din POIM, îmi doresc ca fondurile alocate prin Programul de Transport să reprezinte un nou model de succes și de profesionalism al specialiștilor din minister și din cadrul companiilor din coordonarea MTI.

De aceea, astăzi am vrut să fiu prezent la prima Reuniune a Comitetului de Monitorizare a Programului Transport 2021-2027.

Numai muncind în echipă și cu multă dedicare vom reuși să depășim decalajele de dezvoltare a infrastructurii de transport din România!

România, prin Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, are la dispoziție prin acest Program o sumă totală de 9,6 miliarde de euro: 4,6 miliarde de euro reprezintă fondurile europene nerambursabile și 5 miliarde de euro cofinanțarea de la bugetul de stat.

Banii europeni sunt necesari pentru a dezvolta infrastructura mare de transport, iar Comitetul de Monitorizare va contribui la implementarea eficientă a proiectelor din toate sectoarele fie că vorbim de rutier, feroviar (inclusiv metrou), naval sau transportul multimodal”, a transmis ministrul Sorin Grindeanu.

La evenimentul de la Mamaia, este prezent şi directorul general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, Florin Vizan. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3475 secunde