Mobilier pentru casă sau birou. Constănţenii, invitaţi la Salonul de Mobilă „Home Deco”

264
Mobilier pentru casă sau birou. Constănţenii, invitaţi la Salonul de Mobilă „Home Deco” - 1-1695811359.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa va organiza, în perioada 12-15 octombrie, la Pavilionul Expoziţional, Salonul de Mobilă „Home Deco”.

Tematica târgului este una diversificată şi cuprinde: mobilier clasic şi modern pentru casă, mobilier pentru birouri, mobilier pentru spaţii comerciale, decoraţiuni interioare (perdele, draperii, covoare, mochete).

„Salonul reprezintă o invitaţie pentru publicul care doreşte să ofere stil modului şi spaţiului de viaţă. Deschis atât specialiştilor, cât şi publicului larg, Salonul de Mobilă «Home Deco» reprezintă o provocare pentru alegerea între clasic şi contemporan, între emoţia interioarelor tradiţionale şi confortul interioarelor cu design modern şi funcţional.

Inovaţia, culoarea, funcţionalitatea şi, nu în ultimul rând, raportul calitate - preţ au devenit şi pentru cumpărătorul din România criterii importante în viaţa de zi cu zi.

În consecinţă, producătorii şi distribuitorii din România se pregătesc cu mari eforturi pentru a expune la Salonul de Mobilă «Home Deco», oferte pe gustul şi posibilităţile financiare ale diverselor segmente de cumpărători”, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.

Înscrierile se pot face la adresele de e-mail [email protected], [email protected], [email protected] sau la numerele de telefon 0734.885.013 sau 0734.885.012. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2808 secunde