O delegație a Parlamentului Australiei vizitează Portul Constanța

365
1

O delegație a Parlamentului Australiei va vizita astăzi Portul Constanța. Delegația nu va putea veni la sediul CNAPMC, unde greviștii au blocat accesul în sediu, și va fi primită în terminalul de pasageri de către directorul Duma Ambroziu, singurul director acceptat de protestatari să intre în Port.
Vizita, deși cade într-un moment nepotrivit, a fost stabilită în urmă cu mai multe săptămâni, înainte de escaladarea tensiunilor din Port și nu a mai putu fi amânată. Evenimentul are loc la inițiativa și invitația Senatului României și a Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța. În vizita lor, oficialii australieni vor fi însoțiți de președintele CCINA Constanța, Mihai Daraban, senatorul Nicolae Moga, consulul onorific al Australiei în România și de consulul onorific al României în Australia.
Delegația va efectua o vizită în acvatoriul portului la bordul unei nave. Întrucât echipajele de pe navele CNAPMC sunt în grevă, cel mai probabil deplasarea se va face cu o navă a Gărzii de Coastă.


Comentează știrea

noi
20 aprilie 2012
DOMNUL DUMA,UN DOMN !!!!

DOMNUL DUMA.UM OM DEOSEBIT,UN OM ADEVARAT ,CARE SE CARACTERIZEAZA PRIN OMENIE,BUNATATE,MODESTIE,PRETUIRE SI RESPECT FATA DE OAMENI.UN OM CARE MERITA SA CONDUCA DESTINE SUFLETESTI.FELICITARI SI MULTA SANATATE !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0862 secunde