Prima întâlnire publică cu oameni de afaceri din Năvodari. Tema discuţiei - OMD Mamaia Nord

626
Prima întâlnire publică cu oameni de afaceri din Năvodari. Tema discuţiei - OMD Mamaia Nord - navodaricentruafaceri-1619027923.jpg
Centrul de Afaceri Năvodari a găzduit, miercuri, prima întrunire publică cu reprezentanții mediului de afaceri local pe tema înființării OMD Mamaia Nord. Scopul principal al acestei prime întâlniri a fost identificarea cât mai multor parteneri din mediul privat interesați de asocierea în cadrul Organizației de Management al Destinației Mamaia Nord.

La întâlnire au participat aproximativ 100 de agenți economici cu puncte de lucru pe raza UAT Năvodari care își desfășoară activitatea în domeniul turismului: operatori economici, organizații patronale etc.

După întâlnirea de astăzi, grupul de lucru constitutit la nivelul Primăriei Orașului Năvodari va centraliza toate adeziunile depuse de către persoanele juridice care își vor exprima intenția de a participa la constituirea OMD Mamaia Nord. Până în prezent, și-a anunțat intenția de a se alătura în acest demers Organizația Patronală Mamaia Nord.

În continuare, în cadrul unei noi întâlniri comune a mediului privat și a grupului de lucru constituit la nivelul Primăriei, se vor prezenta propunerile de Statut și Act Constitutiv, urmând ca participarea orașului Năvodari ca membru fondator la constituirea OMD Mamaia Nord, cota de participare și denumirea să fie aprobate prin hotărâre de Consiliu Local.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3636 secunde