Live Text S-a deschis Târgul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii. Ministrul Economiei, prezent la Constanţa

6090

Articole de la același autor

Vineri, 24 noiembrie, la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, s-a deschis Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția 2023 - industria HoReCa - Constanța, eveniment organizat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prin Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Constanța (A.I.M.M. Constanța).


Timp de trei zile, vizitatorii au oportunitatea de a lua parte la un eveniment destinat industriilor HoReCa, de a interacționa cu profesioniști care vor prezenta servicii şi produse prin expoziții, organizarea de seminare, mese rotunde și ateliere de lucru.
La festivitatea de deschidere, participă Ștefan Radu Oprea, ministrul Economiei, antreprenoriatului și turismului, reprezentanți ai autorităților centrale și locale, dar și membri ai patronatelor și organizațiilor din turism. 


Sunt prezenți la eveniment reprezentanți ai mediului de afaceri, din domeniul Horeca și nu numai, reprezentanți ai administrației locale și centrale, numeroși constănțeni, vizitatori interesați de fenomen.

Ministrul Radu Ștefan Oprea: "Urez succes tuturor participanților, să fie cât mai multe contacte, să cumpărăm românește. Să fim cât mai aproape de firme, de cumpărători, prin astfel de evenimente binevenite". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3966 secunde