Şantierul Naval Constanţa: Faza finală a Concursului Securitate şi Sănătate în Muncă 2023, la nivel de societate

184
Şantierul Naval Constanţa: Faza finală a Concursului Securitate şi Sănătate în Muncă 2023, la nivel de societate - 1-1699956758.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 15 noiembrie, de la ora 12.30, la Şantierul Naval Constanţa (SNC), se desfăşoară faza finală a Concursului Securitate şi Sănătate în Muncă (SSM) 2023, la nivel de societate.

În competiţie au rămas concurenţii care, la etapa pe sectoare, au obţinut numărul cel mai mare de puncte pe fiecare formaţie de maistru/compartiment.

Aşadar, „bătălia” se dă, pe de o parte, între concurenţi, toţi cu gândul la premiile care îi aşteaptă pe cei care se vor clasa pe primele trei locuri, iar pe de altă parte, între sectoare, fiind vorba de nivelul de pregătire din punct de vedere al securităţii şi sănătăţii în muncă al sectoarelor de activitate.

Sectoarele intrate în competiţie sunt: Corp Hală (şase concurenţi), Corp Montaj (un concurent), Tubulatură (trei concurenţi), Lăcătuşerie (patru concurenţi), Armare (şapte concurenţi), Docuri (trei concurenţi), HSEQ (patru concurenţi), Mentenanţă (doi concurenţi), Comercial-Transporturi (trei concurenţi) şi TESA (doi concurenţi).

„Organizatorii - sindicatul şi conducerea companiei - urează mult succes, în egală măsură, tuturor concurenţilor!”, a transmis preşedintele Sindicatului Liber al Navaliştilor (SLN) din Şantierul Naval Constanţa, Perodin Dede. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.047 secunde