Sesiunea de înregistrare online desfășurată pentru schema de minimis va fi anulată

72
Sesiunea de înregistrare online desfășurată pentru schema de minimis va fi anulată - ministrulfinantelor-1377758325.jpg

Articole de la același autor

Sesiunea de înregistrare online desfășurată miercuri pentru schema de minimis va fi anulată și reluată ulterior pentru a oferi egalitate deplină de șanse tuturor IMM-urilor interesate să înregistreze cereri de finanțare, a declarat ieri seară ministrul finanțelor, Daniel Chițoiu.




Potrivit acestuia, din primele investigații a rezultat faptul că resursele IT alocate schemei de minimis au fost insuficiente în urma anticipării greșite a numărului mare de firme care sunt interesate, apărând astfel blocaje și mesaje de eroare în accesarea paginii de Internet dedicate schemei de minimis. 


"Ca urmare, am decis ca sesiunea de înregistrare online desfășurată astăzi (miercuri - n.r.) pentru schema de minimis să fie anulată și reluată ulterior pentru a oferi egalitate deplină de șanse tuturor IMM-urilor interesate să înregistreze cereri de finanțare, eliminând orice suspiciune cu privire la corectitudinea derulării acestei proceduri. Îmi doresc ca acest program să fie implementat corect, iar banii din schema de minimis să ajungă la cât mai multe firme, fără nicio suspiciune, să creăm locuri de muncă și să capitalizăm IMM-urile. Scopul meu este ca prin acest program să stimulăm mediul de afaceri și nu accept să planeze nicio urmă de îndoială cu privire la acest program", a arătat Daniel Chițoiu. 


Ministrul a mai precizat că, în cursul zilei de miercuri, a fost informat în legătură cu existența unor probleme în procedura de depunere online din cadrul schemei de minimis, motiv pentru care a dispus demararea unei anchete interne. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4723 secunde