Vor fi numiți administratori provizorii la CNAPMC

332
Vor fi numiți administratori provizorii la CNAPMC - vorfinumitiadministratori-1458583649.jpg

Articole de la același autor

În ședința din 7 martie 2016, instanța s-a pronunțat în dosarul nr. 854/118/2016, suspendând patru din cei șase membri ai consiliului de administrație, respectiv: Tudor Baltă, Viorel Olea, Marcela Frigioiu și Adrian Cighi. 


La acea vreme, pentru corecta informare a opiniei publice, am adresat Minis-terului Transporturilor, în calitate de acționar majo-ritar și de autoritate care a răspuns de aplicarea OUG nr. 109/2011 la CNAPMC, următoarele întrebări: Care este punctul de vedere al ministerului față de situația creată la compania sa? Ce măsuri va lua pentru intrarea în legalitate? Ce măsuri va lua împotriva celor ce se fac vinovați de încălcarea legii? 


Ieri, biroul de presă al ministerului, ne-a transmis următorul punct de vedere al direcției de specialitate: "Ministerul Transporturilor a luat măsurile ce se impun pentru a asigura funcționarea consiliului de administrație al CN "Administrația Porturilor Maritime" Constanța S.A. În acest sens, în primă etapă a fost convocată o ședință ordinară 


a adunării generale a acționarilor a companiei în vederea numirii unor administratori provizorii. Menționăm că prin sentința Tribunalului Constanța, cei patru administratori au fost suspendați până la finalizarea pe fond a solicitării de anulare a hotărârilor de numire a acestora, deci este un dosar pe rol. Din cei patru administratori suspendați, menționăm că unul reprezintă Fondul Proprietatea, care este acționar minoritar la CN APMC". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9474 secunde