ATENȚIE, ȘOFERI! Trafic rutier restricționat total pe tronsonul cuprins între fabrica de celuloză și bulevardul Aurel Vlaicu.

658
ATENȚIE, ȘOFERI! Trafic rutier restricționat total pe tronsonul cuprins între fabrica de celuloză și bulevardul Aurel Vlaicu. - x-trafic-rutier-blocat-1678445304.jpg

Articole de la același autor

Conform informațiilor furnizate de biroul de presă al Primăriei Municipiului Constanța, încep lucrările de asfaltare a carosabilului pe strada Celulozei din zona Industrială.

Echipele Confort Urban vor interveni sâmbătă, 11 martie, cu utilaje pentru așternerea stratului de asfalt la nivelul carosabilului pe strada Celulozei, tronsonul cuprins între fabrica de celuloză și bulevardul Aurel Vlaicu.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restricționat total, în intervalul orar 08:00-16:00.

Săptămâna viitoare, de luni până miercuri, va continua procesul de asfaltare a carosabilului și vor fi instituite restricții parțiale de trafic rutier. Circulația autovehiculelor se va desfășura alternativ pe câte un sens de mers.

„Facem din nou apel către către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări”, transmit reprezentanții Primăriei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4694 secunde