Şoferi, schimbaţi traseul! O lună de restricţii de circulaţie, pe strada Theodor Burada din Constanţa

289
Şoferi, schimbaţi traseul! O lună de restricţii de circulaţie, pe strada Theodor Burada din Constanţa - xolunaderestrictii-1677061135.jpeg
Este rândul străzii Theodor Burada să fie în şantier zilele acestea, întrucât conductele de termoficare din municipiul Constanţa sunt în plin proces de înlocuire. Aşadar, pentru ca oamenii care trec prin zonă să nu fie puşi în primejdie, dar şi pentru bunul mers al lucrărilor, circulaţia rutieră va fi blocată pe tronsonul cuprins între strada I.L. Caragiale și strada București pentru o perioadă de 30 de zile.
 

„Închiderea străzii este necesară pentru că lucrările vor afecta prima bandă de circulație. În plus, este necesar spațiu pentru montarea țevilor provizorii pentru a asigura continuitatea furnizării agentului termic, dar și pentru manevrarea în siguranță a utilajelor”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.
 

Pentru că lucrările se derulează pe trotuar, la limita gardului Cimitirului Central, și pentru prevenirea eventualelor incidente, societatea contractată a montat provizoriu mai mulți popi metalici, urmând ca odată cu finalizarea lucrărilor structura gardului să fie consolidată.
 

„Rugăm participanții la trafic să manifeste înțelegere și să folosească rutele alternative. Amintim că este vorba despre traseul Magistralei I, aparținând rețelei de transport a agentului termic primar. Acest tronson de magistrală face parte din proiectul de modernizare cuprins în Etapa I finanțată prin Programul Operațional Infrastructura Mare axa 7.1, în valoare totală de 50 de milioane de euro, fonduri accesate de Primăria Constanța pentru îmbunătățirea condițiilor de încălzire a populației recordate la sistemul centralizat.”, mai transmit autorităţile constănţene. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4062 secunde