Bacterii periculoase descoperite în mâncarea care a omorât trei oameni la Spitalul Murgeni

372
Bacterii periculoase descoperite în mâncarea care a omorât trei oameni la Spitalul Murgeni - y2nkyjq5owi5mdq4ytjhogvhntq0zde2-1702049374.jpg

Articole de la același autor

Trei bacterii periculoase au fost descoperite în mâncarea servită pacienților de la Spitalul Murgeni, acolo unde trei oameni au murit și alți 29 au ajuns de urgență la spital.


Potrivit unui document transmis de Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor către Prefectura Vaslui, în borșul de pește oferit de Mănăstirea Florești pacienților de la Spitalul Murgeni au fost identificate trei bacterii periculoase.


Astfel, în preparatul de la mănăstire s-au identificat Clostridium perfringens, Bacillus cereus și cerulida.
De asemenea, documentul arată că încă de pe 29 noiembrie autoritățile din Vaslui știau că în mâncarea oferită pacienților au fost găsite aceste bacterii.


Este vorba despre cantități mici, însă despre care medicii legiști sunt în măsură să stabilească dacă acestea pot conduce la deces.


Cert este că aceste bacterii provoacă tulburări digestive grave.


Amintim că trei pacienți de la Spitalul de Psihiatrie Murgeni au murit pe data de 23 noiembrie, în timp ce alți 29 au fost transferați la spital, cu simptome grave.
Cu o zi înainte, aceștia au mâncat numai preparate din pește.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6188 secunde