Bărbatul care şi-a bătut soţia şi apoi a incendiat apartamentul din Techirghiol, arestat preventiv

313
Bărbatul care şi-a bătut soţia şi apoi a incendiat apartamentul din Techirghiol, arestat preventiv - x-barbatul-care-a-incendiat-tech-1698169758.jpeg

Articole de la același autor

Bărbatul care sâmbătă seara a dat foc apartamentului din Techirghiol, după ce ulterior îşi bătuse soţia şi distrusese bunuri din casă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Referitor la acest caz, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța informează că „la data de 22.10.2023 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa a propus judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22.10.2023 şi până la data de 20.11.2023 inclusiv a inculpatului cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, violenţă în familie, ameninţare(…) Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatorului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie”, spun reprezentanţii instituţiei.

Concret, în cauză s-au reţinut următoarele:

„În data de 20.10.2023, în timp ce se deplasau cu un autoturism dinspre localitatea Agigea către locuinţa comună din oraşul Techirghiol, bărbatul a lovit-o cu pumnul în zona feţei pe soţia sa, a tras-o de păr şi i-a smuls un cercel din urechea dreaptă, provocându-i leziuni ce necesită pentru vindecare şapte, opt zile de îngrijiri medicale. În ziua următoare, acesta a distrus mai multe bunuri din apartamentul pe care soţia sa îl deţine în oraşul Techirghiol şi a ameninţat-o cu acte de violenţă, cu moartea şi cu incendierea imobilului. Apoi, în seara zilei respective, în jurul orei 21:00, inculpatul, aflat în dreptul blocului în care locuieşte soţia sa, a aruncat pe fereastra deschisă a balconului apartamentului ei mai multe obiecte vestimentare aprinse, provocând astfel incendierea imobilului. Incendiul a afectat bunurile din balconul şi bucătăria apartamentului, pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi”, spun procurorii.

Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale, neexistând victime.

Conform IPJ Constanța, polițiștii din Techirghiol au fost sesizați, sâmbătă seara, de către o femeie, că soțul ei provoacă distrugeri în locuința lor. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5396 secunde