Oficial de la IPJ Constanța despre incendierea unui apartament în Techirghiol

281
Oficial de la IPJ Constanța despre incendierea unui apartament în Techirghiol - incendiu-1697985472.jpg

Articole de la același autor

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la incendierea unui apartament din orașul Techirghiol, la data de 21 octombrie a.c., Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:


“Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au fost sesizați, sâmbătă, 21 octombrie, de o femeie, cu privire la faptul că soțul său provoacă distrugeri apartamentului proprietatea sa personală, dar în care locuiesc împreună. Acesta nu s-ar fi aflat în localitate și nu ar fi dorit să vină la sediul poliției, pentru a depune plângere penală și a i se întocmi formular de evaluare a riscului, în vederea emiterii unui ordin de protecție provizoriu. Astfel, polițiștii s-au deplasat la adresa indicată de apelantă.


În fața blocului l-au identificat pe soțul femeii, iar polițiștii au constatat că acesta nu ar fi fost agitat, recalcitrant sau violent. Din primele verificări, bărbatul ar fi avut un conflict cu soția sa și ar dori să plece din locuința comună.
În cauză s-a întocmit proces-verbal cu cele sesizate și constatate, menționându-se faptul că apelanta, fiind contactată telefonic, a refuzat să se deplaseze la sediul poliției, pentru a depune plângere.


Ulterior, în jurul orei 19.00, aceasta a sesizat din nou, telefonic, faptul că soțul său încearcă să pătrundă în locuința comună. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde l-au identificat pe bărbat. Indivisul ar fi recunoscut că apartamentul este doar al soției, dar el are domiciliul în imobilul respectiv, unde ar locui împreună de 7 ani și, totodată, ar dori să-și ia lucrurile din apartament. Bărbatul a fost condus la sediul poliției, unde s-a întocmit proces-verbal cu cele constatate.


Polițiștii au contactat-o telefonic din nou pe soție, care a refuzat, încă o dată, să se deplaseze la sediul poliției, pentru a depune plângere, menționând că este plecată din oraș. De asemenea, a mai precizat că va trimite o persoană care să-i aducă soțului său lucrurile rămase în apartament, lucru care nu s-a întâmplat.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4387 secunde