Video Şi-a ameninţat familia şi a dat foc apartamentului din Techirghiol. "Spunea că îşi omoară soţia şi copiii"

6356
Şi-a ameninţat familia şi a dat foc apartamentului din Techirghiol.
A fost panică mare în acest weekend, la Techirghiol, unde a izbucnit un incendiu într-un apartament situat la etajul patru al unui bloc situat în centrul orașului. Proprietara imobilului a fost la un pas de a arde de vie împreună cu fetița sa, de cinci ani, după ce actualul soț amenințase, deja, de câteva ori că va face acest lucru. Din păcate, plângerile repetate la poliția din localitate nu au fost luate în considerație, deși femeia reclamase constant, în ultima perioadă comportamentul agresiv al partenerului său de viață.

Sâmbătă seara, Aurelia M. a fost nevoită să își ia în brațe fetița și să fugă din calea flăcărilor dezlănțuite de incendiul provocat de soțul său, Ionuț M.. De ce a recurs bărbatul la astfel de gesturi? De ce a declanșat un incendiu, care să mistuie într-o clipă toată agoniseala de-o viață a unui om? Cunoscuții spun că individul se droga de aproximativ trei săptămâni și în momentul în care nu a mai avut bani de droguri, a intrat în sevraj și nu știa cum să mai facă rost de bani. Își punea consoarta să vândă aurul sau alte obiecte din casă, numai ca să îi dea bani de stupefiante. La scurt timp, a început să își amenințe soția și copiii că îi omoară, motiv pentru care femeia și-a luat băiatul de 14 ani din prima căsătorie și fetița de cinci ani, rezultată din actuala căsătorie și au plecat de acasă, ca să se salveze, pentru că îl credea în stare de orice. La așa ceva se ajunsese, de la dragoste, la teama de a mai putea locui sub același acoperiș cu persoana iubită. Practic, omul era total schimbat, de nerecunoscut, spun apropiații. Apoi, văzând că Aurelia nu se mai întoarce acasă, a tot încercat să o contacteze, dar aceasta nu i-a răspuns, l-a evitat.

La un moment dat, a început să îi trimită mesaje că îi dă foc la apartament și atunci femeia a sunat la poliție. Toate acestea în condiţiile în care i-a rugat pe poliţişti să fie scos din apartament, pentru că nu este proprietar și îl distruge, dar nu s-au luat măsuri.

„Spune că îşi omoară soţia şi copiii. Cred că a sunat la ei de zece ori și i-a implorat pe oamenii legii să vină să îl ia, să-l țină la poliție până se liniștește. De acolo, i s-a spus, însă, că poliţia a vorbit cu el și bărbatul este normal și liniștit. Li s-a spus că au locuit împreună opt ani și lucrurile nu sunt cum par, că în secunda în care va părăsi secția de poliție va face fix ce și-a propus. Din păcate, nimeni nu crezut-o. Nu a vrut să o ia nimeni în seamă”, au precizat surse din anturajul celor doi.

Înainte să-i dea foc la casă, Ionuţ M. a spart totul prin apartament, susţin cunoscuţii. Aceştia au precizat că, în urmă cu trei ani, soţii s-au mai despărțit o dată, iar după ce s-au împăcat, el nu s-a mai drogat și

s-a liniștit. De data aceasta, însă, mintea învolburată de efectul nociv al substanţelor stupefiante l-a adus în starea de a face ce-a făcut, lucruri care au, acum, grave repercursiuni. Aşa că, o clipă de furie, i-a lăsat fără apartament, iar întreaga familie a mers în weekend la poliție pentru declarații, pentru ca el să fie pedepsit și să plătească pentru ce a făcut.

Reamintim că, sâmbătă seara, pompierii au dat alarma după ce a izbucnit un incendiu într-un apartament situat la etajul patru al unui bloc situat în centrul orașului Techirghiol.

La faţa locului au fost alertate mai multe forţe din cadrul ISU Dobrogea: două autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor, o autoplatformă şi un echipaj de transport victime multiple. Până la sosirea pompierilor, 15 persoane s-au autoevacuat din bloc.

Militarii ISU au stins incendiul, care se manifesta la nivelul balconului. Flăcările nu s-au extins şi la celelalte camere şi nu au existat victime.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8531 secunde