Ce să faci ca să nu cazi în plasa hackerilor

374
1
Ce să faci ca să nu cazi în plasa hackerilor - codpin-1442766087.jpg
Atenție la codurile PIN și la parolele pe care le setați pentru diferite conturi. Poliția Română a lansat o campanie de informare prin care atrage atenția că informațiile perso-nale trebuie păstrate în siguranță.

"Nu utilizați cifre identice, cum ar fi 1111 sau numere consecutive, ca 1234. Nu utilizați, în crearea parolelor sau a codului PIN, informații cu caracter personal, cum ar fi data nașterii dumneavoastră sau a unui membru al familiei, numere de telefon, nume de animale de companie, numele sau adresa! Nu folosiți același cod PIN sau aceeași parolă pentru mai multe site-uri! Nu faceți schimb de informații cu caracter personal cu persoane pe care nu le cunoașteți! Nu furnizați date confidențiale prin telefon, dacă apelul provine de la un număr ascuns sau un număr de mobil pe care nu-l cunoașteți!", recomandă polițiștii.

Oamenii legii ne sfătuiesc să folosim combinații de litere mari și mici, numere și caractere speciale și parolele să fie mai lungi de opt caractere. De asemenea, codul PIN trebuie să depășească patru cifre, dacă este posibil.

Totodată, polițiștii spun că aceste date trebuie păstrate într-un singur loc, dar nu scrise pe o hârtie, în portofel sau în apropierea calculatorului. "Creați-vă un PIN și parole puternice, care să vă ajute să păstrați în siguranță informațiile personale! Manifestați o atenție sporită în momentul în care comandați bunuri și produse!", mai spun oamenii legii. 

Comentează știrea

Doina Balasa
22 septembrie 2015
Oportunitate noua - lucru la domiciliu !

Oportunitate noua - lucru la domiciliu ! Cautam in toate localitatile tarii persoane serioase care vor sa-si suplimenteze veniturile , lucrand part-time, in regim de colaborare parteneriat. Asiguram: contract de comision, instruire gratuita, asistenta pas cu pas in desfasurarea activitatii. Cerinte: calculator, conexiune la internet, circa doua ore libere zilnic. Solicitati acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected] "Succesul vine prin aplicarea puterii, iar puterea e obtinuta prin cooperarea cu alte persoane"-Napoleon Hill ! Incepe chiar de acum, trimitand un mesaj cu textul , Da vreau detalii !

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Dispărută fără urmă
Pagina a fost generata in 1.2358 secunde