Dosarul opririi în trafic al lui Daniel Horodniceanu, “albit” de CSM

4905
Dosarul opririi în trafic al lui Daniel Horodniceanu, “albit” de CSM - danielhorodniceanu1-1699454766.jpg

Articole de la același autor

Secția pentru procurori în materie disciplinară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a respins miercuri acțiunea disciplinară exercitată de Inspecția Judiciară împotriva lui Daniel Horodniceanu în dosarul în care fostul șef DIICOT este acuzat că și-a folosit influența pentru a încerca să scape de amendă, după ce a fost oprit în trafic de către polițiști, potrivit stiripesurse.ro


„Respinge acțiunea disciplinară exercitată de Inspecția Judiciară împotriva pârâtului procuror Daniel-Constantin Horodniceanu, membru al CSM, cercetat sub aspectul săvârșirii abaterilor disciplinare prevăzute de art. 271 lit a) și lit. m) din Legea 303/2002 privind statutul judecătorilor și procurorilor.
Respinge cererea de acordare a cheltuielilor de judecată formulată de către pârâtul procuror Daniel-Constantin Horodniceanu, membru al CSM, ca fiind inadmisibilă.


Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare la Completul de 5 judecători al ÎCCJ”, este decizia de miercuri a Secției pentru procurori în materie disciplinară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7771 secunde