Ghiață zis "ICE" nu a vrut să spargă tăcerea

2670

Articole de la același autor

Patru tineri judecați pentru comiterea infracțiunilor de falsificare de instrumente de plată și fals informatic au refuzat, ieri, să dea vreo declarație în fața judecătorilor, ei prevalându-se de dreptul la tăcere, prevăzut în lege.
Procurorii Serviciului DIICOT Constanța au dispus trimiterea în judecată a lui Mihai Ghiață, zis "ICE", din Constanța, și a altor trei persoane, pentru comiterea infracțiunilor de falsificare de instrumente de plată și fals informatic.
Potrivit procurorilor, la data de 9 iunie 2004, Ghiață a fost depistat deținând un card falsificat, pe care îl contrafăcuse cu aparatura pe care o avea la domiciliul său.
De asemenea, în perioada aprilie - mai 2004, el a transmis o pagină web contrafăcută ca aparținând băncii "Fleetbank" (sucursală a "Bank of America") către clienți, susținând că banca are probleme tehnice, solicitând astfel datele de contact ale clienților ei.
În fața procurorilor, Ghiață nu a recunoscut niciodată comiterea faptelor. El este un "client" vechi al anchetatorilor și mai are la activ două condamnări pentru fapte similare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6096 secunde