Hoți prinși cu focuri de armă

1121
O patrulă de siguranță publică, formată dintr-un agent de poliție din cadrul Poliției orașului Techirghiol și un jandarm din cadrul IJJ Constanța, a surprins în flagrant două persoane în timp ce sustrăgeau gardul compus din plăci și stâlpi din fier care împrejmuia un teren situat în imediata apropiere a intersecției DJ 383 cu strada Oituz, la ieșirea din localitate către Eforie Nord.
Cele două persoane au fost somate să se oprească, însă nu s-au supus somației și au fugit pe malul ghiolului spre Eforie Nord. În consecință, a fost folosit arma-mentul din dotare, efectuându-se un foc de armă de avertisment în plan vertical, suspecții fiind opriți și imobilizați.
În urma folosirii armamentului nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale. Suspecții au fost identificați ca fiind Marius Petre, de 20 de ani și Bogdan Petre, de 18 ani. Ca urmare a extinderii cercetărilor, polițiștii din Techirghiol au identificat ca participanți la comiterea acestui furt și pe Constantin Scârlențea, de 21 de ani, M. Adrian, de 17 ani și Constantin Dancs, de 20 ani, toți din localitate. Aceștia mai sunt suspectați că, în noaptea de 18/19 ianuarie, au sustras gardul împrejmuitor din plasă al proprietății altui locuitor din Techirghiol, faptă înregistrată și rămasă în evidențe cu autori necunoscuți. Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, cu suspecții în stare de libertate.
Marian NEDELEA

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.223 secunde