Contract record la ISU

Mii de ambulanțe noi, în valoare de 300 milioane de euro

417
1
Mii de ambulanțe noi, în valoare de  300 milioane de euro - ambulanteisu-1479051598.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul General pen-tru Situații de Urgență (IGSU) pregătește una dintre cele mai spectaculoase achiziții. Mai exact, luna aceasta va avea loc o licitație de cumpărare a 4.200 de ambulanțe, contractul fiind estimat la 282,4 milioane de euro, fără TVA, pe următorii patru ani.

Potrivit unor documente ale instituției, "achiziția se va desfășura prin procedură de licitație deschisă online, cu faza finală licitație electronică, în vederea încheierii de acorduri - cadru cu maxim cinci operatori economici, cu preț fix în euro, fără reluarea competiției la încheierea contractelor subsecvente. Contractele subsecvente se vor încheia în lei la cursul BNR din ziua anterioară încheierii contractului", precizează IGSU.

Din totalul vehiculelor, un număr de 1.740 vor avea tracțiune 4X4, iar 1.140 - 4X2. Inspectoratul general și structurile județene au în componență 43 de centre operaționale și 280 subunități operative, cu peste 3.500 mijloace tehnice de intervenție. 

Comentează știrea

nartip
14 noiembrie 2016
adapost

Unele blocuri de locuinte au foat prevazute la subsol cu spatii pentru situatii de urgenta.Dupa 1990 devenind apartamentele proprietate privata,aceste spatii au ajuns boxe particulare,fiecare ocupând cat a vrut.Chiar si pe casascarii s-au facut interventii care impiedica masuri de prima urgenta cum ar fi usi la ghenaincuiate fara a putea deschide geamul de aerisire in caz de amanatiide fum sau gaze,inclusiv interventie pompier,etc.Ar trebui sa va implicati pentru reglementari in domeniu si sa impuneti masuri adecvate.Cu respect,nartip. *

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5864 secunde