O femeie adoptată dintr-un orfelinat din Constanța își caută părinții biologici

2456
O femeie adoptată dintr-un orfelinat din Constanța își caută părinții biologici - familiebiologicamadrid12-1654536418.jpg
O femeie de 33 de ani, născută în Constanța și adoptată când avea numai câteva luni de viață, dintr-un orfelinat din municipiul Constanța, își caută părinții biologici prin intermediul comunității The Never Forgotten Romanian Children. În prezent, femeia este stabilită în Madrid, Spania.

„Numele meu la naștere a fost Mădălina Balaban și m-am născut la data de 4 februarie 1989, în Constanța. Sunt în căutarea mamei mele biologice despre care știu că se numea Balaban Ileana, că acum ar avea în jur de 50 de ani și mai știu că mi-a dat naștere la o vârstă foarte mică, cred că avea în jur de 16 - 17 ani. La numai 4 luni am fost adoptată în Constanța, de la un orfelinat, din păcate la numai 8 anișori destinul a fost din nou crunt cu mine, deoarece am rămas și fără mama adoptivă. Am fost crescută numai de tatăl adoptiv, care nici el acum nu se mai află printre noi. Îmi amintesc că într-o zi tatăl adoptiv mi-a povestit despre mama biologică, că era foarte tânără când mi-a dat naștere și că era din Ploiești sau Pitești și că ar fi venit intenționat la Constanța pentru nașterea mea. Sincer, nu știu ce să cred, posibil ca mama mea să fie tot din Constanța, tata niciodată nu mi-a spus nimic concret, dar poate mi-a spus, așa, de teamă să nu o găsesc. Acum nu numai că mă simt singură și a nimănui, dar oriunde aș fi și orice vârstă aș avea, simt tot mai mult în sufletul meu că mama mă așteaptă să o găsesc, iar eu la rândul meu sper să o pot îmbrățișa și să-i povestesc totul despre viața mea. Indiferent de vârstă și împrejurări, aștept cu nerăbdare acea zi, dintotdeauna emoțiile pun stăpânire pe noi atunci când după o viață de om reușești să o găsești pe mama care ți-a dat viață.

De aceea am nevoie de voi, oameni cu suflet bun, să distribuiți anunțul meu deoarece simt că o să ajungă și la mama mea”, este mesajul transmis de Mădălina. Cei care pot să o ajute cu informații sunt îndrumați să se adreseze paginii de Facebook The Never Forgotten Romanian Children. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3498 secunde