O serie nouă de soldaţi gradați profesiniști din Forţele Navale Române a depus jurământul

177
Nouă soldaţi gradați profesioniști, seria suplimentară 2021, au depus Jurământul Militar față de țară vineri, 25 februarie, în cadrul unei ceremonii, la Şcoala de Instruire Interarme a Forţelor Navale „Viceamiral Constantin Bălescu” din Mangalia. În prima etapă, respectiv modulul de pregătire militară generală, tinerii și-au însușit deprinderile de bază ale militarilor din Armata României. După depunerea Jurământului față de Patrie, soldații vor parcurge un modul de pregătire profesională, în specialitățile pentru care au optat, respectiv marină, infanterie marină și poliție militară.

Timp de zece săptămâni, în perioada 10 ianuarie - 25 martie, această serie de marinari militari se instruiește în cadrul programului de pregătire.

Activitatea s-a desfășurat într-un cadru restrâns, în conformitate cu prevederile sanitare în vigoare pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2. La ceremonia militară, au participat reprezentanți ai conducerii Forțelor Navale Române și comandanți de mari unități și unități.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3994 secunde