Percheziții de amploare. Mascații au descins la șapte adrese

199
Percheziții de amploare. Mascații au descins la șapte adrese - perchezitii-1443603272.jpg

Articole de la același autor

Șapte persoane au fost luate pe sus de mascați, în această dimineață, după ce anchetatorii aveau informații că ar face parte dintr-un circuit evazionist. Descinderile efectuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, au avut loc în județele Vâlcea și Gorj. Oamenii legii au percheziționat domiciliile a patru bărbați și trei femei, cu vârste cuprinse între 24 și 48 de ani, precum și sediile societăților administrate de aceștia. 


Polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea spun că suspecții, reprezentanții unei firme, cu obiect de activitate construcții, ar fi creat un circuit evazionist, cu scopul eludării plății taxelor către bugetul de stat.


Potrivit anchetatorilor, în perioada 2013-2015, suspecții ar fi înregistrat în contabilitate achiziții fictive de produse de la trei societăți comerciale. Prejudiciul cauzat de aceștia se ridică la valoarea sumei de aproximativ 1.167.000 de lei. 


Cele șapte persoane vizate vor da cu subsemnatul în fața anchetatorilor, care vor dispune măsurilor legale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7108 secunde