Plicuri cu substanţe interzise, descoperite de poliţişti în urma unei verificări în trafic. Şoferul, pozitiv!

24
Plicuri cu substanţe interzise, descoperite de poliţişti în urma unei verificări în trafic. Şoferul, pozitiv! - politiaromanacapturadroguriroman-1672922766.jpg
Poliţiştii de frontieră au descoperit în portiera maşinii conduse de un localnic din Vişeu de Sus 15 pliculeţe de substanţe interzise, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan, potrivit Agerpres.


Conform acesteia, poliţiştii au depistat în portiera autoturismului pliculeţele de substanţă albă, susceptibilă a fi metamfetamină. În urma testării şoferului cu aparatul Drug Test, rezultatul a ieşit pozitiv.


"Un echipaj mobil din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus, în cooperare cu reprezentanţii Poliţiei Vişeu de Sus, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit pentru control pe DN 18, în localitatea Vişeu de Sus, un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetăţean român, în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş. În urma verificărilor efectuate asupra autoturismului, în portiera stânga faţă au fost descoperite 15 pliculeţe în care se afla un praf de culoare albă, posibil metamfetamină. Persoana în cauză a declarat că a împrumutat maşina de la un prieten şi că nu ştia de pliculeţele din portieră", a spus Iulia Stan.

Cele 15 pliculeţe cu praf alb susceptibil a fi substanţă interzisă au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2819 secunde