Polițiștii locali din Constanța, instruiți în lupta antidrog

206

Articole de la același autor

oi, 21 aprilie, la sediul Direcției Generale de Poliție Locală Constanța, s-a desfășurat o activitate de informare în domeniul drogurilor, cu tema „Implicațiile consumului de droguri și a noilor substanțe psihoactive”.
 

25 de polițiști locali din cadrul Serviciului Rutier și al Serviciului Ordine Publică au primit informații despre: droguri și consecințele consumului acestor substanțe; moduri de recunoaștere și identificare a semnelor specifice inițierii consumului de droguri; aspecte legistative în legătură cu deținerea și traficul ilicit de droguri; sistemul național de asistență medicală, psihologică și socială a consumatorilor de droguri din România; modul de utilizare a aparatului Dräger DrugTest 5000 STK; informați asupra tehnicilor de acordare a primului ajutor de bază în situații de criză datorate consumului de droguri, precum și în cazul unei supradoze de droguri.


Formatori au fost cms.șef Nicolae George, coord. CPECA Constanța și scms.psih. Mirea Roxana, precum și slt. Mavromalidi Adrian din cadrul ISU „Dobrogea” Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4774 secunde