Șoferul care a lovit un polițist și a mușcat de deget un altul a ajuns după gratii

122
Șoferul care a lovit un polițist și a mușcat de deget un altul a ajuns după gratii - x-politist-muscat-1682500275.jpg

Articole de la același autor

Un individ care a condus un vehicul fără a avea permis, după care a lovit un polițist și a mușcat de deget un altul, a ajuns după gratii. Magistrații Judecătoriei Constanța au dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru o perioadă de 30 de zile. Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, suspectul este acuzat de două fapte de ultraj, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

În fapt, la data de 24.04.2023, în jurul orei 09:00, inculpatul D.M.C. a fost depistat conducând un autoturism pe un drum public din municipiul Constanța, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Inculpatul prezenta halenă alcoolică, însă a refuzat iniţial testarea cu aparatul etilotest, iar apoi, la sediul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe parcursul intervenției lucrătorilor de poliţie, inculpatul a manifestat un comportament agresiv fizic și verbal faţă de aceştia. A fost încătuşat, iar apoi a lovit cu capul în zona nasului pe agentul B.A.C., producându-i leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale, și l-a mușcat de un deget al mâinii drepte pe agentul U.V., producându-i leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Inculpatul D.M.C. este cunoscut cu antecedente penale, ce nu atrag starea de recidivă, fiind condamnat anterior la pedepse privative de libertate, pentru comiterea unor infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice şi contra persoanei.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și arestarea preventivă reprezintă etape și măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatorului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6895 secunde