Traficanți de droguri de mare risc reținuți de polițiștii constănțeni

1039
Traficanți de droguri de mare risc reținuți de polițiștii constănțeni - politia-1700393236.jpg

Articole de la același autor

La data de 15.11.2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Ciminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat patru percheziții domiciliare, la persoane cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

În perioada mai-octombrie 2023, patru persoane ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal), către consumatori din municipiul Constanța, pentru sume cuprinse între 400 și 1.000 de lei.

Totodată, în sarcina unuia dintre ei, s-a reținut și faptul că a deținut, în vederea comercializării, aproximativ 15 grame substanță psihoactivă (2-MMC), cantitate descoperită și ridicată pe parcursul perchezițiilor domiciliare efectuate.

Interacțiunea cu clienții s-ar fi realizat față în față, stradal, după ce detaliile cantitatea și prețul erau stabilite prin intermediul unei serviciu de mesagerie al unei platforme de socializare.

În cursul zilei de 16.11.2023, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunerea de arestare preventivă a trei reținuți și arestarea preventivă în lipsă, a unei persoane cercetate, care se sustrage urmăririi penale.
La aceeași dată, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța a admis propunerile formulate.
Activitatea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța. 

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. 

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9039 secunde