Traficul spre Constanța, monitorizat din elicopter în minivacanța de Rusalii

448
Traficul spre Constanța, monitorizat din elicopter în minivacanța de Rusalii - politia-1338845866.jpg
Traficul rutier în județul Constanța, dar și în jurul Capitalei și, respectiv ieșirea spre autostrada A2, a fost monitorizat, ieri, potrivit Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), de două elicoptere ale Inspectoratului General de Aviație din Ministerul Administrației și Internelor (MAI). 
La sol, circulația a fost supraveghetată, și în ultima zi a minivacanței de Rusalii, de peste 2.100 de polițiști de la Rutieră, care s-au aflat pe drumurile naționale și pe autostrăzi, acordând o atenție deosebită arterelor ce converg dinspre litoral, precum și tronsonului București - Valea Prahovei. 
Polițiștii au folosit peste 430 aparate de monitorizare a traficului, urmărind în special prevenirea și combaterea excesului de viteză, dar au fost vizați, de asemenea, și șoferii care se urcă la volan după ce au consumat alcool. 
Sâmbătă, peste 2.300 de șoferi au fost sancționați pentru depășirea vitezei legale, iar patru s-au ales cu dosar penal pentru că s-au urcat la volan după ce au consumat alcool. 
Pentru depășirea vitezei legale, polițiștii de la Rutieră au aplicat 2.312 sancțiuni contravenționale, s-a precizat într-un comunicat al IGPR.
Patru șoferi au rămas fără permis auto pentru trei luni, după ce au fost prinși circulând pe A2 (București - Constanța) cu viteze între 181 și 197 de kilometri pe oră, a declarat, pentru Mediafax, șeful Poliției Rutiere, comisarul șef Lucian Diniță. 
Șoferul care circula cu 197 de kilometri pe oră avea în mașină și un copil de șase ani. (C.M.)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5969 secunde