Urmărire ca în filme după ce a lovit un pieton cu mașina și a fugit de la locul accidentului

3465
Un tânăr este cercetat de polițiști după ce a accidentat un pieton și a fugit de la locul faptei.
În cursul nopții de duminică, Ionuț Țițeică, de 22 de ani, din Limanu, se afla la volanul unui autoturism Mercedes. În mașină mai erau Radu Octavian Țuțuianu, de 20 de ani, din Mangalia, Nicoleta N., de 17 ani, din Mangalia, și Georgiana Ț., de 17 ani, din localitatea 23 August. Tinerii se întorceau de la o petrecere. Ajunși în localitatea Agigea, Ionuț Țițeică s-a luat la ceartă cu Andrei Gavre, de 19 ani, care se afla pe trecerea de pietoni. În momentul în care Țițeică a vrut să plece, l-a lovit cu mașina pe Andrei Gavre, lucru observat de pasagerii unui alt autoturism. În loc să oprească și să-i acorde primul ajutor, tânărul de la volanul Mercedesului a demarat în trombă, fugind de la locul accidentului.
În acest moment, Ștefan Paraschiv, de 21 de ani, care se afla la volanul unui autoturism Opel și Andrei Sorocianu, de 20 de ani, care se afla în partea dreaptă a șoferului, ambii din Agigea, au observat accidentul și au plecat în urmărirea Mercedesului. Cei doi tineri au încercat să oprească mașina pentru a-l determina pe șoferul implicat în accident să anunțe autoritățile, astfel că a început o urmărire ca în filme pe străzile din localitatea Eforie Nord.
Nimeni nu știe cum s-ar fi terminat urmărirea dacă nu interveneau oamenii legii. În cursul nopții de duminică, în jurul orei 3,00, polițiștii au primit un apel în care erau anunțați că două autoturisme goneau pe străzile din Eforie, unul în urmărirea celuilalt. Drept urmare, o patrulă a plecat pe urmele celor două mașini, acestea fiind oprite pe strada Panselei, din Eforie Nord, cele opt persoane fiind legitimate și audiate.
În urma cercetărilor, s-a constatat că autoturismul Mercedes avea parbrizul, un far și semnalizatorul sparte, aripa și portiera față fiind îndoite, toate avariile fiind pe partea dreaptă, cu care fusese lovit pietonul.
Potrivit polițiștilor de la Rutieră, Ionuț Țițeică a fost testat cu aparatul etilotest, marca Drager, acesta indicând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, tânărul lovit de mașină a fost și el testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate producerea accidentului, pe numele lui Ionuț Țițeică fiind întocmit dosar penal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Februarie 2010
Stire din Eveniment : Microbuzele groazei
Luni, 08 Februarie 2010
Stire din Monden : Leonard Cohen a suferit un accident
Pagina a fost generata in 0.4116 secunde