Veşti bune pentru tinerii care doresc să devină jandarmi! Încep înscrierile la concursul de admitere

12921
Veşti bune pentru tinerii care doresc să devină jandarmi! Încep înscrierile la concursul de admitere - jandarmeria-1697699270.jpg

Articole de la același autor

În perioada 18 octombrie – 5 noiembrie, tinerii care doresc să devină jandarmi se pot înscrie pentru a participa la concursul de admitere în instituţiile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române, unde sunt disponibile 700 de locuri pentru sesiunea octombrie 2023 - februarie 2024, după cum urmează:


La Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, învăţământ de zi, sunt în total 350 locuri (dintre care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorităţi), pentru bărbaţi şi femei fără discriminare.


La Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, învăţământ de zi, sunt în total 350 locuri (dintre care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorităţi), pentru bărbaţi şi femei fără discriminare.


Candidaţii trebuie să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România, să aibă vârsta de minimum 18 ani şi maximum 27 ani, împliniţi în anul participării la concurs şi să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat.


Toate informaţiile şi formularele necesare candidaţilor pentru a se putea înscrie la concurs sunt disponibile public, pe site-ului Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, respectiv www.jandarmeriaconstanta.ro.


De asemenea se pot obţine informaţii suplimentare despre înscriere de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, situat pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 108 sau la telefon 0241/618969, interioarele 24537/ 24538.
Cerererile de înscriere se pot depune începând de azi până în data de 05 noiembrie 2023, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail [email protected], inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.
Data limită de depunere a dosarelor în volum complet este 24 noiembrie 2023.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2977 secunde