HOROSCOP

194
HOROSCOP - horoscop-1436706242.jpg

Articole recomandate

Berbec: Momentele frumoase pe care le-ai trăit în week-end te-au lăsat cu capul în nori. Chiar dacă azi este început de săptămână, îți este greu să te apuci de treabă. După multe străduințe, vei munci cu randament.

Taur: Ai primit o veste care nu numai că ți-a dat peste cap activitatea de azi, dar te-a marcat foarte tare. Deși zi de zi așteptai acel telefon, nu te așteptai să vină cu o informație atât de profundă.

Gemeni: Te-ai distrat de minune alături de o persoană pe care ai cunoscut-o nu demult. Dar vei afla niște lucruri care nu îți vor plăcea. Este alegerea ta dacă mergi mai departe sau pui punct.

Rac: Pleci la cumpărături alături de un bun prieten și, exact cum ai preconizat, o mare sumă de bani va dispărea din portofelul tău. Cumpătarea nu este nici pe departe punctul tău forte, deci scuzele sunt în zadar. Ai de lucrat la acest capitol.

Leu: Simți că viața ta a luat o turnură nefavorabilă, dar, spre uimirea tuturor, lupți, mergi mai departe și faci tot posibilul să schimbi lucrurile care nu îți plac. Ai un caracter foarte puternic, care te ajută în astfel de situații.

Fecioară: Chiar dacă familia îți spune că alegerea făcută nu corespunde normelor tale morale, tu mergi mai departe și faci ce crezi că este mai bine pentru tine. Până la urma urmei, ai voie, din când în când, să te dezici de propriile reguli.

Balanță: Ai o minte foarte deschisă, fapt care te ajută extrem de mult în relațiile cu cei din jur. Ei văd în tine un prieten, dar și un îndrumător. Ești un bun exemplu pentru cei mai tineri.

Scorpion: Muzica este o terapie pentru tine, dar nu și atunci când altceva nu faci decât să cauți melodii și să asculți într-una. Nu uita că ai multă treabă de făcut!

Săgetător: Înțelegerea secretă pe care o ai cu un membru al familiei creează suspiciuni. Anumite scurgeri de informații te pun într-o situație proastă. Mai bine ai spune de la început cum stau lucrurile, pentru că, altfel, ai tăi nu vor fi deloc încântați.

Capricorn: Ai complotat împotriva unui prieten, dar a fost totul spre binele lui. Așa cum era de așteptat, atitudinea ta este catalogată drept un gest egoist. Încearcă să îi explici că intenția ta a fost alta.

Vărsător: Banii vin și pleacă, amintirile sunt singurele care rămân, indiferent de circumstanțe. Ai luat marea decizie de a cheltui o sumă de bani pe câteva excursii pe care ai început deja să le programezi. Așadar, urmează o perioadă plină de relaxare.

Pești: Ai găsit echilibrul necesar pentru a trece peste un necaz. Chiar dacă la început ai spus că pentru tine lumea s-a sfârșit, ai demonstrat că lucrurile mai puțin plăcute sunt cele care te fac puternic. Ai totuși câteva nemulțumiri vizavi de partenerul de viață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 09 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 08 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 07 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 06 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 04 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 03 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 02 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 01 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 30 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.531 secunde