Horoscop

230
Horoscop - horoscop-1486300903.jpg

Articole recomandate

Berbec: Aveți o mare putere de convingere și relațiile cu cei din jur sunt excelente. Puteți să negociați contracte sau să semnați acte oficiale. Nu încercați să obțineți câștiguri imediate!

Taur: Munca din ultima perioadă începe să își arate roadele. Vă puteți asigura succesul în continuare prin rigurozitatea și seriozitatea care vă caracterizează.

Gemeni: Sunteți hotărât să vă asumați noi responsabilități. Con-junctura este favorabilă activităților intelectuale. Aveți ocazia să vă afirmați. Cei din jur nu pot să nu vă remarce farmecul.

Rac: Sunt favorizate relațiile cu prietenii și cu rudele. Dimineață, vă întâlniți cu o persoană pe care o apreciați și cu care nu v-ați văzut de mult.

Leu: Dacă vi se oferă ocazia să plecați într-o excursie împreună cu persoana iubită, ar fi bine să nu stați mult pe gânduri. Oricum, ar fi bine să faceți ceva pentru relațiile sentimentale.

Fecioară: Recunoașteți că vă preocupă excesiv propria persoană! Acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale! Amânați activitățile importante pentru altă dată.

Balanță: Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Aveți șanse să rezolvați o problemă de familie. Sunteți entuziast și doriți să începeți o lucrare planificată mai demult. 

Scorpion: Nu aveți o clipă de răgaz, dar reușiți să terminați tot ce v-ați propus, grație unor idei originale. Vă sfătuim să profitați de această conjunctură favorabilă, dar cu măsură.

Săgetător: Cei din jur vă apreciază seriozitatea și vă cer sfatul. Este o zi bună pentru a lega noi prietenii. Ar fi bine să profitați de această perioadă, în care aveți un randament deosebit.

Capricorn: Dimineață, plecați într-o călătorie în interes personal, care vă apropie mai mult de persoana iubită. Pe drum, faceți cunoștință cu o persoană dispusă să vă dea sfaturi pentru afaceri.

Vărsător: Aveți succes în toate activitățile legate de cămin și vă înțelegeți foarte bine cu familia. Sunteți bine dispus și comunicați cu mare ușurință.

Pești: Este posibil ca persoana iubită să vă facă un cadou deosebit. După-amiază, trebuie să luați o decizie importantă în ceea ce privește relațiile sentimentale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 01 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 31 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 30 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 27 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 26 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 25 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4912 secunde