Administraţia locală din Cumpăna asfaltează, alţii vandalizează. "Nu putem să ne batem joc!"

494
Administraţia locală din Cumpăna asfaltează, alţii vandalizează.
În această perioadă, Primăria Cumpăna asfaltează unele străzi din comună, însă de foarte multe ori se confruntă cu neplăceri. Este vorba despre unii cetăţeni care, cel mai probabil pe timpul nopţii, vandalizează aceste lucrări care încă nu sunt finalizate.

Din acest motiv, primarul Mariana Gâju împreună cu colegii din administraţia locală Cumpăna au făcut un apel către toţi cetăţenii să nu se mai atingă de aceste lucrări nefinalizate.

„Facem un apel în special către locuitorii beneficiari cu domiciliul pe străzile Crinului, Transformatorului, Taberei și Aleea Taberei, străzi aflate în acest moment în proces de asfaltare. Vă rugăm să nu mai vandalizați lucrările și să respectați munca depusă pentru a avea o comună la standarde civilizate! Este inadmisibil ceea ce se întâmplă! Trebuie să ne adaptăm schimbării și să permitem muncitorilor să își facă treaba pentru a duce la bun sfârșit lucrările! Asfaltarea tuturor străzilor este dorința cea mai arzătoare a noastră, nu putem să ne batem joc! Dacă există reclamații sau obiecții sunteți rugați să vă adresați Primăriei! Mulțumim pentru înțelegere!”, au transmis reprezentanţii Primăriei Cumpăna.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6816 secunde