Administrația locală din Hârşova a donat echipamente sportive clubului din localitate

515
Administrația locală din Hârşova a donat echipamente sportive  clubului din localitate - harsovaprimariefotbal-1670948103.jpg

Articole de la același autor

Pe lângă investițiile în domeniul sanitar, educațional, social și cultural, marţi a venit rândul activităților sportive să beneficieze de sprijin. Astfel, Clubul Sportiv Viitorul Hârșova, a primit echipamente sportive, cu finanțare din partea Consiliului Judeţean Constanţa, la inițiativa Asociației Județene de Fotbal Constanța .

În acest context, în cadrul unui antrenament al clubului, tinerii fotbaliști din localitate au primit vizita primarului orașului Hârșova, Viorel Ionescu și a președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, care au fost însoțiți de reprezentanți ai Asociației Județene de Fotbal Constanța.


Au fost oferite echipamente și mingi de fotbal pentru toți sportivii clubului, precum și asigurări că vor beneficia de sprijin în continuare, prin acțiuni și inițiative asemănătoare.


„Conducerea Primăriei Orașului Hârșova își dorește ca, indiferent de situația materială a copiilor hârșoveni, aceștia să aibă posibilitatea necondiționată de a practica sportul lor preferat. Împreună, prin implicarea tuturor actorilor relevanți, putem realiza lucruri benefice pentru toți sportivii județului Constanța și îi putem impulsiona spre performanță.

Primăria Orașului Hârșova salută inițiativa Asociației Județene de Fotbal Constanța și sprijinul financiar al Consiliului Județean Constanța!”, a declarat primarul Viorel Ionescu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.437 secunde